Taalcursus Spaans

Caribe Spaans biedt verschillende cursusmogelijkheden aan. Van groepslessen tot privéles, alles is mogelijk! Bekijk hieronder welke cursus het beste bij jou past.

Groepsles Spaans voor volwassenen 

Leer Spaans tijdens interactieve groepssessies van anderhalf uur. Met een maximale groepsgrootte van vier personen wordt ieders persoonlijke ontwikkeling en aandacht gewaarborgd. Zo weet je zeker dat je het maximale uit de cursus kunt halen. De lessen zijn mogelijk voor zowel beginners als gevorderden en worden aangepast op de kennis, doelen en wensen van de cursisten.

Sacromonte Granada
Vrouw met gitaar Spanje privéles

Privéles

Liever nóg meer persoonlijke aandacht? Het is mogelijk om lessen te volgen voor één of twee personen. De lessen duren anderhalf uur en het programma wordt aangepast op het doel en de wensen van de cursist.

Vakantiecursus Spaans

Ga jij op vakantie naar een Spaanstalig land? Bereid je dan goed voor met de vakantiecursus Spaans! Tijdens deze cursus komen alle situaties waar jij als vakantieganger mee te maken kunt krijgen aan bod. Na deze cursus ga je vol vertrouwen op vakantie en weet je leuke gesprekken aan te knopen met de lokale bevolking.

Vrouw bij oceaan - vakantiecursus
alhambra granada

Spaans voor jongeren en studenten

De laatste jaren zie je steeds meer Spaanse invloeden binnen de jongerencultuur voorbij komen. Het is dan ook niet gek dat veel jongeren deze taal graag willen leren. Wereldwijd spreken zo’n 570 miljoen mensen Spaans wat het de tweede meest gesproken taal ter wereld maakt. Spaans is relatief gemakkelijk om te leren. Voordeel, als je Spaans spreekt is het ook gemakkelijk om andere Romaanse talen te leren, zoals Frans, Portugees, Italiaans en zelfs Arabisch! Deze cursus is geschikt voor jongeren tussen de twaalf en achttien jaar.

Spaans voor kinderen

Jonge kinderen zijn over het algemeen niet bang om fouten te maken, waardoor ze vaak vliegensvlug een nieuwe taal aanleren. Het leren van een vreemde taal stimuleert de taalgebieden in de hersenen van jonge kinderen, wat een extra voordeel oplevert bij het leren van hun moedertaal of andere talen. Dit werkt vooral goed als de kinderen op spelenderwijs in aanraking komen met een vreemde taal, omdat ze dan plezier beleven tijdens het leren. Laat plezier bij ons voorop staan tijdens de Spaanse taallessen voor kinderen.  

Wij werken met lesmateriaal dat voldoet aan de taalniveau-eisen, zoals opgesteld in het Europees Referentiekader voor de Talen.

kinderen op het strand